Tervetuloa koirahierontaan!

Olen Tampereen koirahierojakoulusta valmistunut urheilukoirahieroja. Teen koirahierontaa kotonani Itä-Vantaalla Matarissa, kotikäynteinä, Venyvä koira -uimalalla Tuusulassa ja Peten koiratarvikkeen Espoon myymälässä. Venyvällä koiralla saatavilla myös ohjattua vesimattoharjoittelua.

Koirahieronta on kaikille koirille sopivaa ja tarpeellista lihashuoltoa sekä terveyttä ja hyvinvointia ylläpitävää hoitoa. Koiran ei tarvitse osata maata paikallaan hieronnan ajan – myös istuen tai seisten saadaan hierottua. Kunhan koira tottuu hierontaan ja käsittelyyn, se yleensä myös rentoutuu helpommin.

Valitsen sopivan hoidon ja otteet koiran mukaan – hieronta voi olla joko rentouttavaa ja rauhoittavaa tai tehokkaampaa urheiluhierontaa, tai jotain näiden väliltä. Perinteisemmän koirahieronnan lisäksi olen opiskellut faskia- eli lihaskalvokäsittelyä ja hyödynnän myös tätä tekniikkaa hoidoissani.

Koirahieronnan lisäksi tarjoan matalatehoista laserhoitoa (LLLT) koira-asiakkailleni. Laserin käyttö sisältyy hierontakäynnin hintaan, mutta voit varata myös erikseen ajan laserhoitoon.

Hoitotilani on rauhallisella pientaloalueella asuntoni yhteydessä sijaitsevassa varastotilassa. Tilan rajallisen koon vuoksi ns. jättirodut (kokoluokkaa nöffi tai isompi) on parempi hoitaa kotikäyntinä. Ulkoiluttaessasi koiraasi ennen tai jälkeen hieronnan katsothan, että koirasi ei tee tarpeitaan naapureiden postilaatikoiden/aitojen nurkkiin.