Valmennan agilityä kaikentasoisille koirakoille Vantaalla ja ympäri pääkaupunkiseutua. Jos olet kiinnostunut koulutuksistani, suosittelen liittymään Facebookissa ryhmään ”Emeni Agility – treeniryhmät ja tuurauspaikat”. Ryhmästä saat ajankohtaisimman tiedon uusista kursseista ja treenipaikoista ja voit ostaa tuurauspaikkoja koulutuksiin.

Kurssit ja ryhmät

  • Agilityn pentu-, alkeis-/jatko- ja tekniikkakursseja sekä hoopersin alkeiskursseja Venyvällä koiralla Tuusulassa tiistaisin ja torstaisin
  • Agilityn vakioryhmät torstaisin Koirakeitaalla sekä tiistaisin Venyvällä koiralla
  • Talvikaudella 2022-2023 treeniryhmät perjantaisin 4S-hallilla Espoossa (syys-huhtikuu)
  • Kesäkaudella 2023 treeniryhmät keskiviikkoisin ja torstaisin Ojanko Areenalla Vantaalla (touko-syyskuu), ilmoittautuminen

Yksityisvalmennus

Jos olet kiinnostunut joko yksityistunneista tai omalle porukalle räätälöidyistä treeneistä, otathan yhteyttä sähköpostitse emeliina@emeni.fi.

Yksityisvalmennuksia saadaan sovittua hyvin joustavasti arkipäivisin ennen klo 16 tai klo 21 jälkeen sekä viikonloppuisin.

Etävalmennus

Keväästä 2023 alkaen saatavilla myös yksilöllistä etävalmennusta! Yksilöllisessä etävalmennuksessa perehdytään juuri teidän toiveisiin, tavoitteisiin ja kehityskohtiin. Valmennuksessa voidaan hioa sekä yksityiskohtia (mm. esteosaaminen, ohjaukset, hyppytekniikka) että ratatekemistä. Kaikki treenit suunnitellaan juuri teitä varten ja teidän käytettävissä oleviin tiloihin. Sinulla on saatavilla koko valmennusjakson ajan valmentajan etätuki sekä treeni- että kisavideoiden kommentoinnin muodossa.

Etävalmennuksen hinta on 50 €/kk (joka toisen viikon paketti) tai 90 €/kk.

Kurssit ja viikkoryhmät yhdistyksille

Jos olet kiinnostunut varaamaan kurssin tai viikkoryhmän yhdistyksellesi, ole yhteydessä sähköpostitse emeliina@emeni.fi. Talvikaudelle 2023-2024 varattavissa vielä viikkotreenejä arki-iltaisin sekä yksittäisiä koulutuspäiviä viikonlopuille, kesälle 2023 yksittäisiä koulutuspäiviä viikonlopulle.